Instruktor vožnje

Vaša najčešća pitanja

Dragi posjetioci, ako ne stignem odgovoriti na svako vaše pitanje, slobodno, ako znate odgovor, Vi odgovorite..

Add Comment

* Required information
5000
Captcha Image

Comments (118)

Sort By
Topic: Vaša najčešća pitanja
5/5 (27)
Gravatar
New
snjezana
Gravatar
1
0
May 2017
snjezana (Novigrad, Hrvatska) says...

Sin je poceo prije god dana napustio otisao u Njemacku raditi sada se vratio dali moze nastaviti bio je uplatio dve rate oko 4000 tis kuna

Gravatar
New
Ivan0183
Gravatar
1
0
May 2017
Ivan0183 (Zagreb, Hrvatska) says...

Mogu li se voziti po cesti s nekime tko ima vozacku, ako idem na voznju(7 sat)?

Gravatar
New
Lu
Gravatar
1
0
Apr 2017
Lu (Ploče, Hrvatska) says...

Liječničko uvjerenja dobila sam 8.12.2016. Krenula sam na predavanja, te iz prvog puta položila ispite i prvu pomoć. Nažalost gužva u autoškoli je ogromna,te sam do danas odvozila svega 4 sata..zanima me koja je procedura ako prođe 6 mjeseci a ja nisam izašla na ispit vožnje?

Gravatar
New
Vlatka
Gravatar
1
0
Apr 2017
Vlatka (Virovitica, Hrvatska) says...

Lijep pozdrav! 2009. godine sam položila pismeni ispit te isla na liječnički. Zelim sada nastaviti u drugoj autoškoli. Koja je procedura? Placam li opet ispit i liječničko? Ili mogu odmah na prvu pomoć i vožnju? Hvala.

Gravatar
New
Danije
Gravatar
1
0
Apr 2017
Danije (Zagreb, Hrvatska) says...

koliko dugo vrijedi lječnički nalaz? i dali mi on treba na policiji pošto več ima B a išao bi A

dali nalaz treba samo auto školi kao dokaz ili ?

jer položio bi sad a kategoriju upisao kasnije ,

Gravatar
New
osijek
Gravatar
2
0
Apr 2017
osijek (Osijek, Hrvatska) says...

isteklo mi je ljecniko uvjerenje i zanima me jel ja mogu vozit tih 9 sati sto mi je ostalo i polozit glavnju voznju bez toga il je to samo vazno kod kod pravljanja vozacke policiji il je to potrebno za oboje? :O

Gravatar
New
Tomislav
Gravatar
1
0
Apr 2017
Tomislav (Vinkovci, Hrvatska) says...

Kakva je procedura ukoliko voznju zelim nastaviti u drugom gradu...ispit i p.p sam polozio doma sl idem na sezonu raditi pa me zanima dali mogu tamo voznju

Gravatar
New
Damir
Gravatar
1
1
Apr 2017
Damir (Rijeka, Hrvatska) says...

Postovani

Ako ne uspijem polozit voznju u roku od 18mj od polaganja pismenog ispita,moram odvoziti 12 dodatnih sati, pa me zanima dali se nakon tih 12 sati produlji rok na neko odredeno vrijeme(npr. sljedecih 18mj) ili svaki put kad ne polozim moram odvozit 12 dodatnih sati?

Hvala

Gravatar
New
Ivica Kundrata
Gravatar
1
2
Apr 2017
Ivica Kundrata (Samobor, Hrvatska) says...

Dal moram ponovni ljecnicki vadit ako sam dobio ljecnicki na neograniceno a u policiji mi dali na 10 godina vozacku

Gravatar
New
ivica
Gravatar
2
3
Mar 2017
ivica (Zagreb, Hrvatska) says...

Lijepi pozdrav gospodine

Molim Vas Vaše mišljenje o slijedećem:

zanima me tko ima prednost prolaska odnosno kako je tu promet reguliran. Dakle, neposredno prije ulaska u kružni tok nalazi se obilježeni pješački prijelaz i označen prijelaz biciklističke staze preko kolnika. E sad, prije toga za vozača motornog vozila postavljeni su prometni znakovi obilježen pješački prijelaz i prijelaz biciklističke staze preko kolnika, dok se prometni znak raskrižje s cestom s prednošću prolaska nalazi poslije toga odnosno na samom ulasku u kružni tok. Konkretno me zanima da li vozači automobila moraju propustiti sve vozače bicikla na tom prijelazu, bez obzira s koje strane dolaze ili tu vrijedi neko drugo pravilo.

Unaprijed zahvaljujem.

S poštovanjem!

Gravatar
New
Gogi
Gravatar
1
0
Mar 2017
Gogi (Zagreb, Hrvatska) says...

Postovani.

Upisao sam autoskolu u 9 mj 2010 god 2-3 puta pao ispite i vise nisam isao a uplatio sam cijeli iznos.

Autoskola se u 4mj 2013g prestajala postojati da me je obavijestio vlasnik skole(Nije)Vec sam ja zatrazio da me se ispise ,sto sam ja dobio odgovor da je autoskola kupio drugi vlasnik.I kod njega sam dobio odg da se javim bivsem vlasniku.i tako udogled sadasnjeg vlasnika sam opet kontaktirao i kaze da ja nisam u evidenciji otkad je on kupio autoskolu i da nas ima vise takvi koji smo ponovno trebamo platiti,a da je sadasnji vlasnik 2 kandidata platio polaganje ili ti ga priznao im sve.Ja sam odvjetnika uzeo da kontaktira obadvije strane pismeno da vrate novce ili omoguce negdje drugdje polagati na njihov trosak.Takoder su i neka ministarstva kontaktirana i sami Hak....Da li je moguce postici ista.Jer sigurno je bivsi vlasnik pokrao nas kandidate.Mozda je ovo zastara,ali ja sam u stanju i tv aganzirati .Jer to je moj novac krvavo zaraden a ne pronaden na putu..I ova sadasnji vlasnik mi nije htio prije 3 g dati knjizicu i Boga pitaj gdje je.Molim savjet.Hvala unaprijed.

Gravatar
New
Nikol2015
Gravatar
1
0
Mar 2017
Nikol2015 (Split, Hrvatska) says...

Položila sam ispite i prvu pomoć 2015 godine ali sam pala voznju. Trebam li sad samo uplatiti dodatne sate ili moram ponovo na predavanja?

Gravatar
New
Ruzica
Gravatar
1
0
Mar 2017
Ruzica (Split, Hrvatska) says...

U raskrizju sam i ispred auta je pjesacki prijelaz velika je guzva ( 2 auta su ispred mene) koji zele skrenuti lijevo kao i ja. Zeleno je i oni su prosli s autom preko pjesackog i zaustavili se na vidnom polju e sad da li ja dolazim do toga drugog auta iako cu stajati na pjesackom a meni je zeleno svijetlo tj. Dali je greska na ispitu ako stanem na pjesacki a zeleno je i zelim skrenuti ulijevo ? (Ja sam auto br 3)

Upload
Gravatar
New
Ivana
Gravatar
1
3
Mar 2017
Ivana (Zagreb, Hrvatska) says...

Koliko dugo vrijedi uvjerenje o položenom vozačkom ispitu prije nego se podnese zahtjev za izdavanje vozačke dozvole i kojim zakonom/pravilnikom je to regulirano?

Gravatar
New
drag11
Gravatar
2
1
Mar 2017
drag11 (Osijek, Hrvatska) says...

jel me mogu izbacit iz autoskole ako trenutno nisam spremna za izac na ispit iz prve pomoci po drugi put :S ?

Gravatar
New
Daniela
Gravatar
1
1
Mar 2017
Daniela (Zagreb, Hrvatska) says...

Pozdrav,imam pitanje,2007godine sam upisala autoskolu,uplatila sam cijeli iznos,izašla na ispit pala i nisam nikad više išla,dali postoji način da mi se prizna uplata od tada uz mogućnost nadoplate jer je sad skuplja ili mi je to sve propalo zaistaunaprijed hvala na odgovoru

Lp

Gravatar
New
ajam
Gravatar
1
1
Mar 2017
ajam (Osijek, Hrvatska) says...

kad mi istekne ljecnicko 11.4 ocu ja i dalje moc polagat prvu pomoc jer tu sam zapela 3 puta bez obzira sto mi je to isteklo?

Gravatar
New
maja sam
Gravatar
1
0
Mar 2017
maja sam (Osijek, Hrvatska) says...

ako sam se prijavila na prvo predavanje u autoskoli krenila 22.11 i do sad jos nisam polozila ,a pala sam 3 puta prvu pomoc dokle mi onda jos važi lječničko uvjerenje?

Gravatar
New
Maja
Gravatar
1
0
Mar 2017
Maja (Osijek, Hrvatska) says...

Pozdrav,jel se moze negdje na netu provjeriti dokle mi vrijedi ljecnicko uvjerenje?

Gravatar
New
MP
Gravatar
1
0
Mar 2017
MP (Varazdin, Hrvatska) says...

Propise i prvu pomoc sam polozio u Austriji, te odvozio potrebnih 26 sata, te nakon toga 4 puta pao na prakticnom ispitu, te su se sad po Austrijskom zakonu stvari pocele komplicirati, a troskovi drasticno rasti. Zanima me da li postoji mogucnost da prakicni ispit polazem u Hrvatskoj, bez da ponovno polazem propise i uzimam brdo dodatnih voznji?

 
Page 5 of 6
 
 

Izbornik