Instruktor vožnje

Vaša najčešća pitanja

Dragi posjetioci, ako ne stignem odgovoriti na svako vaše pitanje, slobodno, ako znate odgovor, Vi odgovorite..

Add Comment

* Required information
5000
Captcha Image

Comments (147)

Sort By
Topic: Vaša najčešća pitanja
5/5 (31)
Gravatar
New
Didi
Gravatar
1
4
Feb 2019
Didi (Zagreb, Hrvatska) says...

Postovani, upisala sam autoskolu 2010.godine i polozila prometne propise, odvozila 15ak sati i prekinula vozacki. Knjizica je ostala kod instruktora...Sluzbeno se nisam ispisala iz autoskole. Htjela bih nastaviti voznju u drugoj autoskoli (i nastaviti gdje sam stala). Da li je to moguce ili cu morati sve ispocetka? Ukoliko je moguce, trebam li se prvo ispisati iz prve autoskole? I sto ako vise nemaju moju knjizicu? Takodjer, prvu pomoc sam odslusala ali nisam polozila, hocu li morati ponovno odslusati predavanja? Vidim da ste vec imali slicnih upita, ali svejedno pitam jer je moja situacija specificna. Hvala unaprijed na pomoci :)

Gravatar
New
Viktorija
Gravatar
1
2
Feb 2019
Viktorija (Zagreb, Hrvatska) says...

U slučaju ispisa iz autoškole, koliko dugo vrijede ispit iz Prometnih propisa te Prve pomoći?

Gravatar
New
Luka997
Gravatar
1
0
Jan 2019
Luka997 (Varaždin, Hrvatska) says...

Poštovani, planiram upisati A kategoriju, imam vozačku B kategorije pa me zanima trebam li ponovno ići na liječnički pregled i koje sve dodatne troškove mogu očekivati osima samih sati u autoškoli. Unaprijed hvala na odgovoru.

Gravatar
New
Lucia
Gravatar
2
1
Jan 2019
Lucia (Zagreb, Hrvatska) says...

Pozdrav! Naime na knjižici vozača mi je upisana jedna adresa, ali sam se 3 tjedna prije glavne preselila! Na osobnoj mi stoji nova adresa! Pa me zanima hoce li me traziti osobnu i zapisati novu adresu ako polozim ili ce samo staru prepisati iz vozacke knjizice? :)

Gravatar
New
Hrvoje
Gravatar
1
3
Jan 2019
Hrvoje (Zagreb, Hrvatska) says...

Pozdrav, polozio sam uspit iz propisa i te nakon toga iz odredenog razloga nisam nastavio sa autoskolom, da li mi taj polozeni ispit vrijedi kada nastavim sa autoskolom ili moram ispocetka? Hvala vam puno!

Gravatar
New
ištvan
Gravatar
1
0
Jan 2019
ištvan (Rijeka, Hrvatska) says...

dobar dan. vidim da nema pitanja o tome. položio sam prvu pomoć preko firme. imam uvjerenje o tome. dali mogu to iskoristiti pa da ne plaćam ovih 550,00 za tu istu stvar? hvala!

Gravatar
New
Zdravko milic
Gravatar
1
2
Oct 2018
Zdravko milic (Pakrac, Germany) says...

Postovani,prvu pomoc i ispit sam polozio u Njemackoj,sad me zanima dali mogu voznju odvesti u Hr u nekoj nasoj auto skoli i dali ce mi prva pomoc i teorija biti prizanti... Hvala

Gravatar
New
Ivana Gospodarić
Gravatar
1
6
Sep 2018
Ivana Gospodarić (Stubičke Toplice, Hrvatska) says...

Mama mi ima 72 godine. Vozački je položila prije više od 30 godina u Njemačkoj. Nije vozila od onda i još uvijek ima njemačku vozačku ali ju nije obnavljala niti ništa. Da li će trebati ići polagati ponovno ispite s obzirom na veliki vremenski interval kada nije vozila? I da li će uopće moći promijeniti njemačku dozvolu u hrvatsku? Unaprijed zahvaljujem.

Gravatar
New
Veronika Slatina
Gravatar
1
2
Sep 2018
Veronika Slatina (Dubrovnik, Hrvatska) says...

Krenula sam u autoskolu izasla samo na ispit u meduvremenu zelim promjenit skolu jel moguce da je naknada troskova iznosi 1250 kn+250 ispis

Gravatar
New
Pasko
Gravatar
4
9
Sep 2018
Pasko (Split, Hrvatska) says...

Pozdrav evo vako polozio sam ispit iz teorije za vizacku dozvolu I nekon toga odselio u inozemstvo, sad nakon par godina ta auto skola ne postoji,neki savjet sta da radim?

Gravatar
New
Dany
Gravatar
1
6
Sep 2018
Dany (Zagreb, Hrvatska) says...

Poštovani, zanima me mogu li se sati vožnje prebaciti iz jedne u drugu autoškolu bez naknade?

Gravatar
New
Danijel Marijan
Gravatar
1
3
Aug 2018
Danijel Marijan (Zagreb, Hrvatska) says...

Pitanje: kako i gdje traziti promjenu ili izmjenu uvjerenja o položenom vozačkom ispitu...dogodila se glupost pri ispunjavanju. Hvala unaprijed!

Gravatar
New
Katarina M.
Gravatar
1
18
Jun 2018
Katarina M. (Zagreb, Hrvatska) says...

Pozdrav, posto idem na more sada u 7. mjesecu, a htjela bih autoskolu obaviti sto prije, je li moguce da polozim barem teorijski dio na moru, a onda da voznju obavim kad se vratim u Zagreb? Lp.

Gravatar
New
Petra
Gravatar
2
27
Dec 2017
Petra (Zagreb, Hrvatska) says...

Pozdrav, upravo sam polozila propise. Međutim, cijeli 7. mj. cu izbivati iz Zagreba. Jel moguce dogovoriti sa autoskolom da se prebacim u onu u Šibeniku (tamo cu biti) pa da tamo zavrsim skroz sve. Ne znam kako to ide pa se Vama obracam jer sam tu vec gledala odgovore na najcesca pitanja o to. Govorim konkretno o AŠ Remetinec.

Gravatar
New
Ivanka
Gravatar
1
3
May 2018
Ivanka (Zagreb, Hrvatska) says...

Moze li se u autoskolu krenuti sa 16 i 10mj?

Gravatar
New
Bety
Gravatar
1
36
Apr 2018
Bety (Rijeka, Hrvatska) says...

Pozdrav,fali mi samo zadnji ispit znaci ispit voznje (polozeni je test,prva pomoc i odvozeni svi sati i vise od toga ) zbog problema u zivotu itd....oduzilo se sve....proslo je 6 godina od upisa i sada me zanima dali mi jos ispit vrijedi i mogu li upisati u autoskoli samo da uzmem kolko god sati treba za odvoziti i zavrsiti to ?

Trenutno sam ispisana jer sam imala u planu ici zavrsiti to na otok Pag gdje cu se i odseliti

Hvala na odgovoru

Gravatar
New
Dinko
Gravatar
1
4
Mar 2018
Dinko (Split, Hrvatska) says...

Pozdrav,politika sam ispit iz testova, prvu pomoć,i poligon za kategoriju A1,ali nisam položio gradsku vožnju,pa me zanima da li mogu zamjeniti auto školu sa nekom drugom i koja je procedura za to.

Gravatar
New
Ivana Z.
Gravatar
1
12
Mar 2018
Ivana Z. (Metkovic, Hrvatska) says...

Pozz!Polagala sam vozacki ispit 2000 godine, te nakon prvog pokusaja i neuspjeha,odustala.Platila sam cijelu autoskolu,polozila i ispite i prvu pomoc i odvozila sate.Zanima me da li bi mogla sada to obnoviti a da ne moram sve ispočetka?Hvala!

Gravatar
New
Sunčica
Gravatar
1
2
Feb 2018
Sunčica (Dubrovnik, Hrvatska) says...

Prije 3 godine sam se zbog nekih nesuglasica ispisala iz Autoškole u Đakovu koja je u međuvremenu propala. Položila sam propise i pravila,prvu pomoć i odvozila 38 sati vožnje. Sad bih nastavila gdje sam stala u drugoj autoškoli,ali u međuvremenu sam izgubila i Knjižicu kandidata . Što učiniti sad? Kontaktirati Hak Osijek ili?

Gravatar
New
Zorba
Gravatar
1
2
Feb 2018
Zorba (Zagreb, Hrvatska) says...

https://drive.google.com/file/d/1TANMnvjrWQSL_MUZ6zPf_Cctou0R1Q0l/view?usp=sharing

Ima li u ovoj situaciji auto u kojem "sjedimo" prednost ili autobus. Po meni auto jer je u ulici s pravom prvenstva, ali uvjeravaju me da ima autobus, pa stoga evo pitanje. Fala na odgovoru.

 
Page 3 of 8
 
 

Izbornik